..شرح شیدایی

!یادداشت های یک مغز مکپوت شده

..شرح شیدایی

!یادداشت های یک مغز مکپوت شده

..شرح شیدایی

¥¥ دانشجویی که نمی خواهد دانش آموز باشد!!
--------------------------------------------------------------
مواد لازم برای تهیه کمپوت مغز:
مغز شیدا + سس مطالعه هایش + کوره نقد
--------------------------------------------------------------
دانشجوی سیاسی در کلام امام خامنه ای (دام عزه):

ʘ معنای صحیح سیاسی بودن دانشگاه ها "قدرت تحلیل سیاسی داشتن" است، نه تبدیل شدن به بلندگویی برای احزاب و گروه های مختلف. چرا که این "عدم استقلال" دور شدن از هدف اصلی "سیاسی شدن دانشگاه ها" است.

ʘ دانشگاه ها باید سیاسی باشند و دانشجو باید سیاسی باشد. یعنی دانشجو باید قدرت تحلیل سیاسی داشته باشد تا جبهه بندی های دنیا را بشناسد؛ تا بفهمد امروز دشمن کجاست و از کجا و با چه ابزاری حمله می کند.
1374/8/10

ʘ در محیط دانشگاه، بعضی ها حوصله ی حرکت ندارند؛ می گویند بگذار کارها را بکنیم، درسمان را بخوانیم، زودتر این ورق پاره را بگیریم و مثلاً دنبال کاری برویم. این ها مشمول بیداری، خیزش و حرکتی که عنوان دانشجویی دارد، نیستند.
1378/9/1

ʘ چیزی که امام حسن مجتبی علیه السلام را شکست داد، نبودن تحلیل سیاسی در مردم بود. چیزی که فتنه ی خوارج را به وجود آورد و امیرالمؤمنین علیه السلام را آن طور زیر فشار قرار داد و قدرتمندترین آدم تاریخ را آن گونه مظلوم کرد، نبودن تحلیل سیاسی در مردم بود و اِلّا همه ی مردم که بی دین نبودند. تحلیل سیاسی نداشتند. یک شایعه دشمن می انداخت؛ فوراً این شایعه همه جا پخش می شد و همه آن را قبول می کردند!
1372/8/12

Instagram
آخرین نظرات

سری مقالات سبک زندگی/ شماره اول/ بررسی زندگی صحیح با الگوی اسلامی در خانواده های شاغلین و محصلین

زندگی برای بعضی ها تبدیل شده به یک راه ناگزیر برای نفس کشیدن و گذراندن ایام! و آن قدر بی برنامه و سردرگم سپری میشود که خودشان هم نمی دانند چه مسیری را طی می کنند و تاسف برانگیز است برای انسان عصر امروز که در جهانی زندگی میکند که علم اش ثابت کرده حتی سایر موجودت زنده غیر انسان نیز از الگوی خاصی در زندگی خود پیروی می کنند. تاسف برانگیز هست حتی اشیا و ذرات بر اساس نظمی به گردش درآیند و آن گاه انسان که اشرف مخلوقات است، با وجود دارا بودن پتانسیل رسیدن به بالاترین مراحل کمالی، با داشن سابقه ای عظیم در بلندای روح چون محمد(ص) که به معراج رسید-معراجی که حتی فرشتگان را قدرت ورود نبود- آری برای چنین انسانی باید تاسف خورد که زندگی اش بر مبنای هرچه پیش آمد خوش آمد باشد و برای بهتر زیستنش، به دنبال جامع ترین و کاربردی ترین برنامه نباشد.

وقتی پای نظریه و تئوری پردازی در حیطه مسائل انسانی وسط می آید بی شک از گوشه و کنار جهان صداهایی شنیده میشود که بیانگر دردمند شدن فطرت آدمیان از زندگی حیوانی، و طلب سبک زندگی متعالی و درخور انسانیت هستند.

اما به راستی کدام شیوه و سبک می تواند پاسخگوی این نیاز متعالی باشد؟

برای بیان مفهوم "سبک زندگی" نظریه پردازان از واژه "عقل معاش" که همان "شیوه زیستن" است استفاده کرده اند. یعنی "عقلی که به انسانی می گوید چطور باید زندگی کرد". اگر اسلام را جامع ترین برنامه انسانی-آسمانی بدانیم پس در پاسخ به سوالی که مطرح شد با مطالعه در حیطه "سبک زندگی اسلامی"، یعنی توجه به اجرای اسلام "با همه ابعاد آن" در "تمام عرصه های زندگی آدمی" می توان این نیاز بنیادین آدمی را پاسخ گفت. اسلامی که در کامل ترین و بلیغ ترین شکل، الگوی زیستن را بر بندگان عرضه کرد و حجت را بر مخلوقات تمام کرد. اسلامی که با آوردن الگوهای کامل انسانی و متعالی به انسان ها ثابت کرد همانند آن ها هر انسانی می تواند مقام انسانیت را در جهان به شکوه بگذارد.

همانطور که "جلس" به معنی "نشستن" و "جلسه" به معنی "چگونه نشستن" است "سیر" به معنی "رفتن" و "سیره" به معنای "چگونه رفتن" است؛ از این روست که در سبک زندگی از "سیره انبیا و معصومین" سخن گفته می شود و بدیهیست که روش زندگی آنان یک راهکار امتحان شده و تضمینی برای بهتر زیستن است. زندگی مومنان، از زاویه متن زندگی این الگوها، رفتار، روش و حتی توصیه ایشان ترسیم می شود. بزرگانی که در همه ابعاد انسانی در حد کمال و تمام بودند. برای راحتی بیان این اسلوب، می توان در دسته بندی مشخص و با ملاحظه ارتباطات سه گانه انسان با خدا و خود و خلق، زندگی مومنانه ای ساخت. انسان هم در بعد فردی هم در بعد عبادی هم در بعد اجتماعی باید دارای برنامه باشد و اگر به هرکدام از این سه بعد، کمتر یا بیش تر بها دهد تعادل و نظم زندگی اش برهم خواهد خورد و زندگی مطلوبی نخواهد داشت. از آنجایی که مخاطبین ما اغلب جامعه زحمتکشی هستند که در اوج فشار کاری اجتماعی هستند در این قسمت به صورت سلسله مقالات پژوهشی با مشورت از بزرگان نظریه پرداز در سبک زندگی و با بررسی کتب مختلف سعی در ارائه بهترین راهکارهای برقراری تعادل در هرسه حیطه ی خود، خانواده و اجتماع شدیم تا با سلامت سازی سبک زندگی به سلامت روح و آرامش حقیقی دست پیدا کنیم. بی شک امید و آرامش، اوج خواسته و آرزوی هر انسان دغدغه مند است. 

+ ادامه دارد..


ف.ی.شیدا - خرداد ماه 1394


موافقین ۳ مخالفین ۰ ۹۴/۰۳/۳۰
فاطمه یوسفی

الگو

سبک زندگی

شیدا

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی